Inschrijvingen

Je kan je tot 28 september om 12u inschrijven via het online inschrijvingssysteem. Inschrijven ter plaatse kan de dag zelf, maar het aantal deelnemers is beperkt tot 1000. Deelname aan de wedstrijd is niet mogelijk indien je het inschrijvingsgeld niet betaald hebt.

Minimumleeftijden:
minimum 7 jaar voor de 5 km run
minimum 8 jaar voor de 14 km run
er is geen minimumleeftijd voor de wandeltocht
Lopen vergt een goede gezondheid. Als u twijfelt, beveelt de organisatie u een preventief sportonderzoek bij een arts aan

INFO

De parcours

De twee trajecten doorheen bossen en platteland leiden je langs parken, kastelen en zelfs wijngaarden rond het Château du Lac. Dit jaar kies weer tussen twee parcours: 5 of 14 kilometers.

5 km

Run 4,869 km

Ga je voor het eerst lopen of haal je uw loopschoenen vanonder het stof? Dit is de ideale afstand om je uit te leven en jouw batterijen op te laden te midden van de natuur rond het meer van Genval. De nauwkeurige afstand is 4,869 km. Wij adviseren dat jonge kinderen dit parcours lopen, maar pas op voor het hoogteverschil!

Plan
Hoogteverschil

14 km

Run 14,648 km

Deze afstand is geschikt voor loopliefhebbers, maar blijft zeer toegankelijk voor wie de uitdaging wil aangaan. De nauwkeurige afstand is 14,648 km.

Plan
Hoogteverschil

14 km

Run 14,648 km

Deze afstand is geschikt voor degene die de uitdaging van 14 km op hun eigen tempo wil aangaan (niet gechronometreerd). De nauwkeurige afstand us 14,648 km.

Plan
Hoogteverschil

Het plan van de wandeltocht OpenRunner

Vind de kaart van de route van de wandeling op OpenRunner ! Wij bieden geen roadbook aan om onze verspilling tot een minimum te beperken. Download de OpenRunner applicatie op jouw smartphone en je kan de route met een gerust hart volgen.
Volg de volgende stappen of kijk naar onze verklarende video.

Hoe werkt het?

1. Download OpenRunner op Apple Store of Play Store
2. Maak een account
3. Klik op “Zoeken” en voer precies “Martin’s Run – 14km” in de zoekbalk in.
4. Klik op de route en vervolgens op de naam van de route. U kunt nu de route volgen.
Nog een mooie wandeling!

De countdown is begonnen!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

VOORDELEN

Jouw inschrijving is inbegrepen:

Een natuurparcours

De deelname aan het mooiste natuurparcours van Waals Brabant. Je zal door het meer van Genval, het Kasteel van Terhulpen, het Domein van Solvay en de groene gebieden van Genval, Rixensart en Terhulpen lopen

Een professionele begeleiding

Geniet van voorbereidingsadvies, de opwarming en tips voor én na de wedstrijd door de specialistes van Martin’Spa Bodywhealth

Duurzame bevoorradingen

Je kan je bevoorraden aan de start en de aankomst, en op de bevoorradingspunten die over heel het parcours zijn geïnstalleerd (km 5 en 11)

Prijzen

Een prijs zal worden uitgereikt voor de top 3 van elke categorie (mannen – vrouwen / 5 en 14 km) en voor de top 3 van de ‘Jongeren’ categorie (meisjes – jongens / 5 km)

De deelneming aan de tombola

Voor zijn feestelijke 5de editie wordt een tombola georganiseerd. Vijf prijzen zijn te winnen met een loting. Alle deelnemers (hardlopers en lopers) zijn potentiële winnaars!

Een schenking maken

Tijdens de inschrijving heb je de mogelijkheid om een schenking te maken aan een liefdadigheidsinstelling die we steunen: La Ferme de la Hulotte, Education Sans Limites, Jane Goodall Institute en Surfrider Fondation

Plans van de runs

Alle plans met hoogteverschillen zijn beschikbaar voor de run op onze website en op Facebook

Activiteiten voor iedereen

Hardloper, loper of begeleider: kom genieten van de activiteiten en de Martin’s Run Village. Meerdere activiteiten voor kinderen zullen door onze partners georganiseerd zijn, en drankjes en snacks zullen beschikbaar zijn.

Inschrijving

Schrijf je nu in voor Martin’s Run 2019