Praktische info

Inschrijving & borstnummers

Mobiliteit & toegang

Kleedkamers & kluisjes

Runs & programma

FAQ

Veelgestelde vragen

Inschrijving & borstnummers

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Inschrijvingen zijn online mogelijk tot 28 september om 12u. Dan kan inschrijven ter plaatse de dag zelf.

Wat is in de inschrijving inbegrepen?

Deelname aan het mooiste natuurparcours van Waals Brabant, opwarming en tips voor na de wedstrijd door de professionals van Martin’Spa Bodywhealth, kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke bevoorradingsposten langs het parcours en aan de finish, online beschikbare elektronische gechronometreerde tijden (alleen voor runners), e mogelijkheid om een schenking te maken aan een liefdadigheidsinstelling, de koolstofcompensatie van het evenement via onze eventpartner CO2Logic, een prijs zal worden uitgereikt voor de top 3 van elke categorie.

Waar en wanneer kan ik mijn borstnummer ophalen?

Je kan jouw starttnummer komen ophalen op de dag van de wedstrijd, tijdens jouw registratie aan de stand die zich bevindt voor het Martin’s Château du Lac. Gelieve u ten minste 30 minuten voor het begin van de loopwedstrijd te registreren. Neem de QR code (papier of smartphone) mee – u zal de QR code een paar dagen voor de run ontvangen.  Let op: we gebruiken herbuikbare borstnummers. Vergeet niet jouw borstnummer terug te geven aan het einde van de loop.

Zal mijn run getimed zijn?

U ontvangt een borstnummer met een zendertje (aan de achterzijde). Bevestig uw borstnummer aan de voorkant van uw T-shirt om uw tijd te registreren aan de finish. 

Zal ik een medaille ontvangen?

Nee. Martin’s Run is een milieuvriendelijk evenement en we willen geen cadeautjes voor eenmalig gebruik uitdelen.

Mag ik een Martin's Run T-shirt hebben?

De Martin’s Run T-shirts zijn niet te koop. Alleen personeelsleden van Martin’s Hotels rennen met een Martin’s Run T-shirt.

Kleedkamers, kluisjes & kinderopvang

Is er een kleedkamer?

Van 8u30 tot 14u staan er vestiaires en wc’s ter beschikking in het Château du Lac. Indien gewenst, kan u uw tassen achterlaten bij de bewaakte bagageruimte.

Zijn er douches?

Er is geen douche beschikbaar.

Is er een bagageruimte?

Een bagageruimte zal gratis toegankelijk tussen 8u30 en 14u bij Martin’s Château du Lac. Gelieve een aflsuitbare tas te nemen om uw spullen erin te stoppen.

Is er een kinderopvang?

Dit jaar organiseren we helaas geen kinderopvang meer vanwege een tekorte aan inschrijvingen. Toch zijn er veel activiteiten buiten georganiseerd door onze partners. Deze activiteiten zijn onder de veranwoordelijkheid van de ouders en familie.

Runs & Programma

Wat is het programma van de dag?
  • 08u30 : Inschrijving en verdeling van de borstnummers
  • 08u30 : Opening van Martin’s Run Village
  • 09u30 : Groepsvertrek van de wandeltocht
  • 10u00 : Opwarming14 km
  • 10u15 : Start 14 km (loop)
  • 10u30 : Opwarming 5 km
  • 10u45 : Start 5 km (loop)
  • 12u30 : Prijsuitreiking (5 en 14 km loop)
  • 14u00 : Einde van de Martin’s Run
Is er een opwarming?

Ja. Warm u op samen met Martin’Spa Bodywhealth vlak voor de start van elke wedstrijd (uns 5 km + 14 km)! Wij geven u een aantal instructies en… Go!

Zijn er bevoorradingen?

 Je kan je bevoorraden aan de start en de aankomst, en op de bevoorradingspunten die over heel het parcours zijn geïnstalleerd (km 5 en 11). Bevoorradingen zijn toegankelijk tot hardlopers en lopers.

Mag ik mijn veldfles of camelbak meenemen?

Natuurlijk! Wij raden je aan om jouw veldfles of camelbak mee te nemen. Een fontein met drinkbare water zal voor het hotel geïnstalleerd zijn.

Mobiliteit & toegang

Mag ik met de trein komen?

Ja, de S-trein, jouw sluipweg in en rond Brussel neemt je gemakkelijk mee. Het station van Genval bevindt zich op 800m van de start van de loopwedstrijd. Raadpleeg de treinuren hier.

Mag ik met de bus komen?

Martin’s Château du Lac wordt bediend door de TEC-lijn 366. De naam van de halte is Genval – Château du Lac. Zoek uw route hier.

Mag ik met de fiets komen?

Ja, Martin’s Château du Lac is makkelijk bereikbaar. En een fietsenrek zal voorzien zijn. De fietsenrekken zullen bewaakt zijn, maar gelieve een slot mee te nemen.

Mag ik te voet komen?

Wie dichtbij woont, komt best te voet. Wat is er eenvoudiger en milieuvriendelijker?

Mag ik carpoolen?

Spreek af te rijden met meerdere personen, om milieuschade, uw vervoerskosten en de impact op het milieu te verkleinen. Ga je naar Martin’s Run en heb je nog een zitje vrij? Of weet je niet hoe er te geraken en zoek je iemand om mee samen te rijden? Deel jouw berich op onze Facebook evenement!

Is er een parking?

Als u met de auto komt, gelieve uw auto in deze parkings te laten:

– Parking Genval station (GPS : 50.725373,4.515023), betalend
– Parking Schweppes : Rue du Cerf 127 – 1332 Rixensart, gratis

Schrijf je in

Schrijf je nu in voor Martin’s Run 2019

Neem deel aan één van de mooiste runs van Waals-Brabant